Kläder/plagg som Blair har haft på sig i Gossip girl!

 Blair bar den här klänningen i säsong två, avsnitt 21 (Seder Anything). Klänningen är från D&G Dolce & Gabbana - Printed Halter Dress. Tyvär så kan man inte köpa den eftersom den är slutsåld. Lite synd..


Blair bar den här klänningen i säsnong två, avsnitt 23 (The Wrath of the Con). Hon bar en Lyell Silk Georgette Lace Fan Dress. Köp den här.


Blair bar den här blusen i säsong två, avsnitt 22 (Southern Gentleman Prefer Blondes) Det är en Milly Ruffled Blouse. Den finns att köpa här, fast det är en kjol med. Men det funkar säkert också!


Blair hade på sig den här kjolen i säsong två, avsnitt 23 (The Wrath of the Con). Det är en Tibi Bow-front mini skirt och den finns att köpa här. Den är blå dock.


Blair hade på sig de här skorna i säsong två, avsnitt 20 (Remains Of The J) Det är ett par Rubber Boots. Gå in här för att hitta skorna.


Blair hade på sig den här Diane von Furstenberg klänningen (Sophia Loren Dress) i den sista avsnittet av säsong två. Klänningen är tyvär slutsåld.


Blair hade på sig den här klänningen i säsong två, avsnitt 19 (The Grandfather). Hon bar en Herve Leger (Women's Strapless Above Knee Dress with Airbrushed Inserts). Klänningen är sjukt snygg, tycker jag. Vad säger ni? Och tyvär så är den slutsåld också.


Blair hade på sig den här kappan i säsong två, avsnitt 16 (You've Got Yale). Det är en Milly Check Pattern Coat. Tyvär så är den slutsåld.

Fortsätter senare, idag eller nån annan dag.


Kommentarer
Postat av: Lojs

Om ändå jag hade råd. Då skulle jag köpa alla dessa kläderna xD

2009-08-31 @ 00:00:19
URL: http://lilliolito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0