Leighton style


Leighton på omslaget Gotham Magazine (Oktober, 2008)








Kläder/plagg som Blair har haft på sig i Gossip girl!

 Blair bar den här klänningen i säsong två, avsnitt 21 (Seder Anything). Klänningen är från D&G Dolce & Gabbana - Printed Halter Dress. Tyvär så kan man inte köpa den eftersom den är slutsåld. Lite synd..


Blair bar den här klänningen i säsnong två, avsnitt 23 (The Wrath of the Con). Hon bar en Lyell Silk Georgette Lace Fan Dress. Köp den här.


Blair bar den här blusen i säsong två, avsnitt 22 (Southern Gentleman Prefer Blondes) Det är en Milly Ruffled Blouse. Den finns att köpa här, fast det är en kjol med. Men det funkar säkert också!


Blair hade på sig den här kjolen i säsong två, avsnitt 23 (The Wrath of the Con). Det är en Tibi Bow-front mini skirt och den finns att köpa här. Den är blå dock.


Blair hade på sig de här skorna i säsong två, avsnitt 20 (Remains Of The J) Det är ett par Rubber Boots. Gå in här för att hitta skorna.


Blair hade på sig den här Diane von Furstenberg klänningen (Sophia Loren Dress) i den sista avsnittet av säsong två. Klänningen är tyvär slutsåld.


Blair hade på sig den här klänningen i säsong två, avsnitt 19 (The Grandfather). Hon bar en Herve Leger (Women's Strapless Above Knee Dress with Airbrushed Inserts). Klänningen är sjukt snygg, tycker jag. Vad säger ni? Och tyvär så är den slutsåld också.


Blair hade på sig den här kappan i säsong två, avsnitt 16 (You've Got Yale). Det är en Milly Check Pattern Coat. Tyvär så är den slutsåld.

Fortsätter senare, idag eller nån annan dag.


Kändisar med samma plagg som Leighton:




Vad tycker ni om Blairs stil?



Finns inget nytt om Leighton så samlade ihop några utav Blairs outfits i gossip girl. Vilken av de här oufiten tycker ni bäst om? Vad tycker ni om Blairs stil i Gossip girl? Skulle ni kunna klä er så? Varför, varför inte? Jag vet att jag säkert frågat er tidigare, tror jag?! Men whatever det var ju då, right? Hihi. Själv tycker jag om hennes stil mycket, den är väldigt unik och snyggt. Men jag vet inte om jag skulle kunna klä mig sådär, det är väldigt vågat.


Bild för säsong tre


Hittade en till bild för säsong tre, i den här bilden är Rufus och Lily med. Så inte så tror skilland mellan den andra bilden som jag visade tidigare. Gå in här för att se bilden.

Leighton på ett event (2007)




Älskar de här bilderna på henne..

Ceci Magzine – ASK Enquired annonskampanj


Ungefär för en månad sedan gjorde Leighton och Ed en annonskampanj för ASK Enquired. Kampanjen visade sig slutligen i en tidning (Ceci Magzine), som du kan se ovanför.

Intervju från Elle Korea



Elle Korea: Du filmar GG Säsong 3. Hur har du förändrats sedan den 1 säsong?
Leighton: Jag började filma när jag var 21, så jag var mycket ung. Jag mognat mentalt, och jag lärde mig mer om mig själv och blev bekväm. Jag har också blivit självständig. Men det är fortfarande ensam, du vet? New York livet är så.

EK: Du började skådespela själv när du var 11. Hur har det börjat?
L: Jag bodde i Florida och jag agerade på scenen. Jag gjorde det för skojs skull då. Jag hade roligt lärande och agera, och jag var attraherad av farkosten själv. Naturligtvis först jag hade små jobb. Gjorde inte mycket pengar heller. Min mamma! Hon är verkligen som min vän. När jag gick omkring gör auditions, sa hon "du behöver inte göra det nu" och det gav mig styrka. Hon gav mig valet.

EK: När bestämde du dig för att bli en seriös skådespelerska?
L: Jag hade en passion sedan första stund. Jag ville fortsätta. Jag beslutade om inriktningen på gymnasiet för vissa. Jag började få mer arbete och jag insåg att detta var hur mitt liv skulle gå i längden. Du vet hur du i ditt sista år, konsultera dig med lärarna. "Jag vill inte göra en levande göra något vanligt, sade jag. Naturligtvis kunde jag ha varit glad i Florida också. Men jag tror att oavsett hur mycket pengar jag gjort, skulle jag blivit sjuk av det i två veckor.

EK: Hur du förbereder dig inför filmar?
L: Det är olika för varje roll, men först och främst måste man vara kär i din roll. När det gäller GG's Blair Waldorf, finns det ingen anledning att bli färdig och beräkna i förväg. Hon är en dramatisk karaktär. Jag låter mig bara följa hennes linje av känslor och relationen / dynamisk hon har med andra tecken. Jag känner hennes känslor som jag går. Å andra sidan, i min nyligen sköt film rumskamrat jag hade mycket att förbereda.

EK: Vilken är den vanligaste fördomar mot dig?
L: Ja ... jag har lärt mig hur man hanterar skvaller och rykten i GG. (skrattar) Blah blah dejtar blah blah, slåss, et cetera - säger mycket. Men nä, det är inte sant.

EK: Vill du se vad folk säger om dig på nätet?
L: Oh no. Speciellt Jag känner förakt mot sådant som på bloggar. Varför vet de inte att säga negativa saker om människor inte kommer att tillfredsställa sig själv eller någon annan? Jag koncentrerar mig bara på mitt arbete.

EK: Du bär så fina saker i GG. Vi ser många hår tillbehör ...
L: Men det roliga är pojkar inte förstår mina kläder? Tjejer älskar det. Killar är som "de där kläderna är lite ... ja ... intressant." Den hårtillbehör var bara en av många ser, men det slumpmässigt blev Blairs underskrift objekt. Blair's Queen B, eller hur? Betrakta det som drottning krona. När hennes makt vacklar visar hon upp utan hennes hår tillbehör.

EK: Vad är du intresserad förutom att handla?
L: Shopping, mode, musik. Ah, och kreativa stuff! Jag läser mycket böcker och jag gillar att skriva också. Speciellt skriva är ett mycket hjälp känslomässigt.

EK: Ditt album kommer ut?
L: Det kommer att vara ute runt november. I'm so excited. Jag arbetade på det i tre år eller så. Det var en mycket känslosam, personlig, och nya erfarenheter. Det är dansmusik, men det kommer att få elektroniska ljud läggas till det, så det får mer kant. Jag tror att om du slår på den högt under körning eller dansa med vänner, blir det bra.

On set - 26 Agusti



Nya bilder på Leighton där hon går runt lite hit och ditt med sin bror (26 Agusti). Hon passade även på att ta lite kort med sina fans som var där!

Leighton style


Mer bilder på Leighton och Ed för Elle Korea






Hittade fler bilder från Leighton och Ed's bilder för Elle korea. Tidningen kommer ut snart.. snart, jag tror September? Är inte säker än. Bilderna är jättesnygga tycker jag, de är även väldigt tuffa. Mörka färger är det mycket, vilket är snyggt. Tex Leightons svarta läppstift var jättehäfitigt. Och det passar henne.. tycker jag hiih.

Vad tycker ni om bilderna?

Gå in här och här för att se de andra tre bilderna. Gå in här för att se omslaget.


Leighton påväg till inspelningen





Hittade bilder på Leighton där hon var påväg till inspelningen av gossip girl (24 Agusti). Cool outfit, speciellt skorna. Vad tycker ni?

Leighton tar en paus


¨
Nya bilder på Leighton där hon tar en paus och äter lunch. I de första bilderna äter hon snacks (24 Agusti) och de andra två bilderna, äter hon lunch (25 Agusti).

Episode Stills: 3.01 Reversals of Fortune







Nya bilder på Leighton ifrån första avsnittet av säsong tre. Avsnittet heter reversals of fortune som jag kanske har nämt 100 tidigare :P

On set - 24 Agusti





Nya on-set bilder på Leighton där hon sågs gå runt med sin bror igår (24 Agusti) Det är han med blå skjorta btw. Gillar hennes outfit och håret, jättesnyggt. Vad säger ni?

Leighton och Ed på omslaget Elle korea


Här är en liten bild av hur omslaget till Elle Korea kommer att se ut, med Leighton och Ed på omslaget! Jättesnyggt, starka fäger blev det. Vad tycker ni om omslaget?

24 Agusti: Inget nytt

Tamagotchi reklam


Leighton gjorde en reklam för tamagotchi när hon var liten. Tycker att hon var jättesöt!!

Två nya bilder på Ed och Leighton till Elle Korea



Två nya bilder har dykt upp från fotograferingen som Leighton och Ed gjorde för Elle Korea. Förhoppningsvis kommer vi att se omslaget snart! Jättesnygga bilder, speciellt första.

Promo shoot av Leighton i Gossip Girl för Säsong 3


En ny bild på hela gänget, bilden är självklart för säsong tre. Tycker att alla ser jättesnygga ut, speciellt Leighton!

Gossip Girl säsong 2 i butik nu!!


Nu finns Gossip girl säsong två på DVD. Nu finns det att köpa. Och som ni vet har ju dvd alltid något speciellt material med som ni kan se ovanför. Alltid kul med sådana videos, hihi. Älskar sånt! Btw dvd kan ni köpa här. Jag tror att det är hela. Är inte säker.

Leighton firar sin väns födelsedag!


Enligt Page Six, har Leighton gjort en scen på Philippe i East Hampton samtidigt som hon firade en väns födelsedag, en lördag natt. ''Hon bad sina kompisar att skrika " Happy Birthday " sången av bord för flickor, säger en källa. Båda borden började skrika fram och tillbaka till varandra tills Leighton äntligen stod på bordet och började dansa.

Haha onödig information, ni behöver inte ens säga det! Hahaha. Men jag skriver ner ALLT om henne, så nananna ;)

On set – 18 Agusti



Gossip Girl fortsatte filma i Botanical Gardens (botaniska trädgården, på svenska) också igår (18 Agusti). Några bilder har tagits av Leighton där hon promenerar runt.

Gossip Girl säsong 3, spoilers


Enligt People.com är Chuck (Ed) och Blair (Leighton) definitivt ett par och kommer att vara det denna säsongen. "Gossip Girl verkställande producent Stephanie Savage berättar till People. Men förvänta er inte att det är choklad och rosor. Chuck och Blair i en relation kommer att bli något helt unikt och något vi inte har sett förut. De har definitivt hittat ett sätt att inte bli utråkade. Intressant!


On the set – 17 Agusti



Nya bilder på Leigton där hon var redo att filma nya scener till Gossip girl (17 Agusti). I bilderna ser man även Jessica och Michelle. Gud så härliga färger & kläder de har på sig!

Episode still: 3.01 Reversals of Fortune


Hittade den första bilden (episode still) ifrån säsong tre, avsnitt ett. Som heter Reversals of Fortune.

Några sidor ur tidningen Harper's Bazaar




Hittade några sidor ur tidningen Harper's Bazaar som Leighton är omslags tjej för, i månaden September. Se omslaget HÄR.

Nya photoshoot bilder






Jättesnygga nya bilder på Leighton. Vad tycker ni om bilderna? Snygga or what?

Cobra Starship promo Shoot



Här har bilderna till 2009 VMA (Cobra Starship Promo Shoot). Vad tycker ni om Bilderna?

 
En video som Leighton och Cobra har gjort till Vma (VMA Side Story: Cobra Starship And Leighton)

Är inte klar med desginen än, men min header är klar. Tack till Bea som äger gossip girl bloggen, Visst blev det snyggt?

On set - 7 Agusti




Ska Leighton presentera på Vma?


Leighton kommer att presentera ett pris på Vma som kommer hållas den 13 September. Ja, enligt källor iallfall. Hon är även nominerad i en kategori, det är säkert eftersom hon skrev det på sin twitter häromdan.


Leighton och Sebastian flyttar ihop


Leighton och Sebastian är väldigt seriösa om deras förhållande, och nu sägs det att de är redo för nästa steget. Nämligen att flytta ihop. ''De är verkligen kära. De har planer att flytta ihop snart'' Säger en källa till New York Post skvaller kolumn. Ja vem vet? Detta kanske stämmer.


Elle Shoot


En bild på Leighton och Ed till Ellen. Skit snygg bild ;).

Btw: Desingen är inte klar än, vet inte hur jag ska göra med den (?) Åhh jag suger på att fixa bloggen :(


Teen Choice Awards porträtt bilder 2009




Bild från Leightons twitter


Hon har inte skrivit något utan hon la bara ut denna bild på hennes twitter.

Videos ifrån teen chocie awards


Leighton och Chace tar emot sitt pris.


Zac Efron kramar Leighton och säger grattis för priset hon vann. Så söt han är ;).

Promo för säsong tre


Här har vi promon för säsong tre! Den kommer visst ut 14 September!!! Det stog typ överallt att de skulle ha premiär den 31 Agusti, men men. Vi får väl vänta.. Sååååååååå spännande!! Dö längtar haha!

Leighton på teen chocie awards




Bilder ifrån rödamattan där hon posar fullt.



Tar emot priset.


Backstage bilder.

Här har vi äntligen de efterlängtade bilderna på Leighton där hon befinner sig på Teen Choice Awards (9 Agusti) .Leighton strålar, älskar hennes outfit. Jättesnygg! Vad säger ni? Leighton vann priset Teen Choice Awards TV Actress. Yaaayy!

MER BILDER KOMMER SÄKERT SEN ;)

Leighton på flygplatsen Lax



Leighton var på flyggplatsen, lax för att ta ett flygg till Los Angeles för att befinna sig på teen chocie awards den 9 Juni. Jag gillar hennes outfit, den var enkel och snygg.

Leighton på ett event i East Hampton





Igår (8 Juni) deltog Leighton i granskningen av en ny film som heter Spread i East Hampton. Jättesöta bilder på henne. Klänningen var ju inte direkt snyggast, men skorna och håret gillar jag. Vad tycker ni?

Leighton style


Kommer upptatera mer på kvällarna, eftersom ingen sitter inne och bloggar när det är så fint väder ute. Inte jag iallfall ;)!

Ute med Sebastian





Leighton var ute med Sebastian (27 Juli) Haha har inte så mycket att säga än så :P

Leighton filmar nya scener




Leighton filmade nya scener till gossip girl (6 Agusti och 5) Ska bli så spännande att se de nya delarna, Tyra banks ska vara med (som jag nämnt tidigare) och även Hilary duff.



Leighton passade på att mysa med Sebastian, som kom och hälsade på igen! Han gör det ganska ofta, han vill nog hålla koll på Ed och Leighton. Eller vad tror ni? Haha (skojar tihihi)

Leighton uppträder på teen chocie awards


En favorit bild, är hon inte sååå himla vacker?

Leighton kommer att uppträda på teen chocie awards den 10 Agusti enligt några källor. Hon kommer uppträda låten good girls gone bad ft Cobra Starship. Ska bli kul att höra henne live =). Black Eyed Peas, Jonas Brothers och Miley Cyrus är kändisar exempel på kändisar som också ska uppträda.

UPPTATE: Detta var bara falskt!

Leigthon är med på omslaget Harper's Bazaar, September.

Leigthon är med på omslaget Harper's Bazaar, September. Leighton säger att hon inte är rädd för att åldras, men fråga henne om några år, hon är ju bara 23 trots allt. Leighton säger:''En rädsla för åldrande, tror jag, är helt enkelt fåfänga''.


Leighton gillar Katy Perry



Leighton sågs vara på Katy Perrys konsert med Sebastian, hennes bror och en vän (28 Juli) Coola skor hon hade btw!

Leighton fortsätter och fortsätter...




Leighton spelade in scener till gossip girl (27 Juli) Pojkvännen Sebastian sågs även komma förbi och hälsade på Leighton.

On set (24 Juli)




Mer bilder ifrån inspelningen (22 Juli)



Leighton on set (20 Juli)




Leighton shoppar med Jessica i Soho (22 Juli)



Leighton festar på Body English





Leighton var på Hard Rock Hotel & Casino, Las Vegas, där var hon på middag med pojkvänen Sebastian i Rare120 (11 Juli) Senare den kvällen gick hon till Body English, där hon uppträde några av hennes nya låtar med DJ Clinton Sparks.

Leighton on set (16 Juli)



Chuck och Blair kärare än någonsin






Massor med bilder ifrån inspelningen av gossip girl ifrån den 13 Juli. Ska bli så spännande att se de nya avsnitten =). Längtar som fan!!

Ny låt: Body Control


En ny låt som heter Body control, bra eller dålig?

3 Agusti: Bloggar senare på kvällen, har inte tid. Vi hörs!

Leighton lämnar en spa salong





Leighton lämnar en spa salong den 10 Juli. Snygga brillor! Vad säger ni?

Jessica och Leighton påväg till inspelningen




Jessica och Leighton håller varandra i handen och är påväg till inspelningen för att spela in gossip girl (10 Juli)

Bilder ifrån inspelning




Massa bilder på Leighton där hon spelar in nya avsnitt till Gossip girl (9 Juli) Åh Chuck och Blar är så söta!!!! Om de bara kunde vara tillsammans in real life. Men men.. Btw visste ni att Tyra Banks ska vara med i ett avsnitt i gossip girl?

Leighton på ett event i New york




Leighton befann sig i ett event i New york, 500 Days of Summer Screening (9 Juli). Kommer inte skriva så mycket på inläggen, bara det viktigaste ska med ;).


leighton på F-World klubb




Den 27 juni var Leighton på en klubb som kallas F-World, där höll hon eventet, och även sjöng ett par låtar från hennes kommande album.

RSS 2.0