Leighton gråter i en kaffe?

Enligt FoxNews så grät Leighton i en kaffe shop i Union Square efter ett samtal som gjorde hennes så glad. Medans skrattade och kramde hon pojkvännen, Sebastian. Jag vet inte om det är sant! Vem vet det kan vara sant? Och det låter ju som bra nyheter för henne iallfall ;) Kul om det är sant.

They shoot humphreys, don't they?


En bild från kommande avsnittet they shoot humphreys, don't they? Som är nionde avsnittet. Haha rolig namn, undrar vad avsnittet handlar om.. We'll just have to wait and see.

Klipp från avsnitt åtta.


Klipp från sjunde avsnittet. Verkar jätte spänt mellan Blair och Serena. Har ni märkt att i varje säsong kommer det en viss period där de storbråkar? Spännande blir det iallfall.


Leighton pratar om filmen the rommate.



En video där Leighton var on set av hennes nya film the rommate. Leighton och Minka Kelly (som spelar Sara i filmen) berättar lite om vad filmen handlar om. Jag tycker själv att den verkar spännande och bra, helt enkelt något som jag ska se. Ni då? Vad tycker ni?


Italy festival event portraits.




Mer photoshoot bilder, fast de här bilderna togs till Italy Festival event portraits. Bilderna är från 2008. Fina va?


Leightons photoshoot för Tv Guide



För mer än ett år sen gjorde Leighton, Ed och Chace en photoshoot för TV Guide. Bilderna kan ni se ovanför som ni ser. Pst detta är inte alla bilder utan bara några. Kan lägga ut mer bilder om ni vill?


Mer bilder från sjunde avsnittet.



Hitta mera bilder från sjunde avsnittet. Nån som har sett avsnittet än? Och vad tycker ni om avsnittet?


Promo för avsnitt åtta.


Spännande!!! Längtar!!

Behind the scenes.




Lite behind the scenes bilder på Leighton i hennes nya musikvideo 'Somebody to love'. Söta bilder, cant wait to see it ;)

Se sjunde avsnittet av gossip girl:


Ladda ner Gossip girl här. Och se online här.

Enjoy!

Magazine scan + en bild.



La in två bilder, en från photoshooten till låten ''somebody to love'' och andra är en sida från tidningen Billboard där sidan handlar om Leighton.

Bild på Lady gaga, Penn och Leighton


En bild på Penn, Lady Gaga och Leighton. Bilden är till avsnitt 10 somo heter The Last Days of Disco Stick. Ändrade det jag skrev innan:P


Leighton är nominerad i kategorier på people’s choice awards 2010.


Leighton är nominerad i två kategorier på galan people’s choice awards 2010. Ni vet vad som innebär då, Leighton kommer att befinna sig på galan. Klicka r för att rösta!

Kategorierna som Leighton är nominerad i:
- Favorite TV Obessession (Gossip Girl)
- Favorite Collaboration (Good Girls Go Bad: Cobra Starship & Leighton Meester)

Klipp från sjätte avsnittet:


Kolla inte om ni inte ligger som Usa, eller ni kan kolla haha. Men om ni inte vill veta vad som händer osv så råder jag er att inte kolla ;)

Påväg till inspelningen.




Leighton var påväg till inspelningen av Gossip girl igår (23 Oktober) Jag gillar hennes oufit, väldigt passande. Jag älskar halsdukar, kappor till hösten. Så snyggt, håller ni inte med? :)


Mer bilder från sjätte avsnittet.



Mer bilder från sjätte avsnittet av gossip girl. Är det någon som har sett avsnittet än? Eller hänger ni med Sverige? För då avslöjar jag jävligt mycket.. Sorry dudes.


Leighton filmar nya scener.



Leighton sågs filma nya scener till Gossip girl (23 Oktober) Vad tycker ni om hennes outfit? Snyggt eller konstigt?


Leighton #11 på glamours sexigaste under 30.


Leighton blev rankad på glamours sexigaste under trettio, på plats 11.

Btw tack till Sara som fixade min design visst blev den snygg?

The grandfather



Två bilder från avsnitt åtta, the granfather. Det kommer förhoppningsvis mer bilder ;)

22 oktober: Inget nytt!

Promo för sjunde avsnittet:


Se sjätte avsnittet av Gossip girl


Ladda ner avsnittet här. Och se online här. Enjoy. Och ja jag vet, skulle egentligen skriva det här inlägget igår, men glömde totalt! Sorry, wont happen nästa gång ;) Btw hoppas att ni förstår att jag skojar när jag skriver så.. Gillar att prata svenglish. Haha.

On set - 19 Oktober



Leighton sågs filma nya scener till Gossip girl, igår den 19 Oktober.

MER BILDER KOMMER SEN =) Har bråttom.

Leighton tycker att Lady gaga är cool.


Leighton pratar om Lady gaga, som några kanske vet ska Lady gaga vara med i Gossip girl. Leighton pratar även om Gossip girl och i den här videon var hon på plats för att spela in sin nya musikvideo ''somebody to love'', som jag har nämnt tidigare.

Your lies are the truth.


En ny liten previw av Leightons låt, ''your lies are the truth''. Gillar namnet. Låten är också bra enligt mig.. eller ja den är det hitills, har ju bara hört en bit. Men hon sjunger vackert!

Om videon inte funkar, klicka här.

How to succeed in bassness.








Bilder från kommande avsnittet ''How to Succeed In Bassness''. Interessant namn. Anyways det sägs att det är avsnitt sex, men omöjligt för avsnitt sex kommer ju ut imon i usa och de avsnittet heter enough about Eve. Aja ska kolla upp det..

Uppdate: Det är avsnitt sju ;) Precis som jag trodde.

Leighton filmar nya scener - 13 Oktober




Bilder från den 13 Oktober där Leighton sågs vara on set och filmade nya scener till gossip girls kommande avsnitter.

Leighton och Amber Heard för Cowgirls projekt.

Det är som om någon såg den definition av hotness och beslutat att göra en film om det.

Amber Heard och Leighton kommer att gå ihop för Cowgirl Bandits. Även detaljerna är få och långt mellan, duon kommer spela förmodligen banditer ... som också är cowgirls. Berättelsen är lägrade en "ung Thelma & Louise."

Projektet kommer att regisseras av Jess Manafort, som regisserade Remember the Daze som stjärnmärkta båda skådespelerskorna under 2007. Låter spänannde? Nya projeketer och sånt är alltid kul.

Intervju med Leighton.

Berätta om din nya singel "Somebody to Love.
Jag skrev den här låten tidigare i år och Robin Thicke hamnade kommer in lite senare när låten var klar, som jag är så tacksam för och det är riktigt varmt. Det gör bara låten så mycket bättre. Och jag har alltid varit ett stort fan av honom så länge och jag är mycket mycket lycklig. [This song is] precis så min typ av musik. Jag älskar hur det känns natten till mig. Det känns som sexig och det är en perfekt reflektion av vad mitt liv är. Jag gjorde ett skämt, eftersom så mycket av den tid jag blandar ihop kärlek med sex och hela min sång handlar om hur jag inte kan få några.

När du skriver dina låtar, drar ni era egna erfarenheter?
Ja, jag tror det är så det borde vara ... jag gillar att skriva låtar som är roliga. Men jag tror att den här låten är så annorlunda atmosfär för att det är på humör för det och jag är inspirerad av kärlek och mitt eget kärleksliv och mina vänner och sexualitet. Och jag verkligen älskar att gå runt i världen och reser och den här låten har definitivt parisisk känsla ... Det är något introspektiv, men det är naturligtvis en hymn.

Hur var det att arbeta med Robin Thicke?
Först sjöng han bara typ av lite bara vibbar på det. Men jag antar att en av de tillverkare skickade det till honom och han hamnade gillar det och han slutade sjunga lite på den. Och jag var som "Titta, jag älskar honom så mycket, jag vill att han ska göra en hel vers." Så han slutade göra en hel vers och det känns som jag tror att en av de bästa delarna av låten, han är så själfullt.

Du är i färd med att sätta ihop din första album, hur har denna erfarenhet behandlat dig?
Rolig. Det har varit roligt. Det är konstigt eftersom jag känner att jag har arbetat med det så länge. Jag har skrivit sedan jag var 16 år gammal och jag har spelat in här i cirka tre och går på fyra år nu. Och så har jag faktiskt på allvar i studion för ungefär två år och sen fick jag med Universal, så som öppnade upp en hel del mer för mig. Det är konstigt att du går igenom en hel process. Jag tror att en av de mest roliga sakerna är att skriva och sjunga i studion och bara vibing ut. Jag menar det är den bästa tiden för mig. Men sedan nu ... det är en helt annan sak att bara låta det gå. Du vet? Låt det leva och släcka den. Jag är verkligen glada för folk att höra det eftersom jag anser att känna den sidan av mig kommer definitivt att öppna mycket för folk att förstå var jag kommer från ... och det är också riktigt kul, vet du? Mest vad jag gör i studion är beställa mat och ta en drink. It's like home. Så det är väldigt roligt och mycket av det jag skriver om är naturligtvis en hel del av mina låtar är ungefär vid denna tid av mitt liv som verkligen är roligt och spännande och non-stop. Och det är mycket av det "Somebody to Love" handlar om. Många är som, supa, blir galen.

Vid vilken tidpunkt insåg du att du ville vara en singer-songwriter?
Jag har alltid sjungit, uppväxt jag alltid sjöng. Det var definitivt en punkt där jag bestämde att var något som jag inte vill göra, var jag tvungen att göra. Det var när jag började spela in. Jag träffade min DJ. Jag träffade honom eftersom vi gjorde en film tillsammans, faktiskt. Det är så lustigt hur det gick. Men vi slutade spela in några löjliga sång ... spelade vi in i hans hus. Och nästa dag skulle vi bara umgås och vi lyssnade på det och det var bra och jag var som "Okej, jag ska tänka på att göra detta." Så vi precis börjat skriva och göra musik tillsammans och då är alla växte därifrån, så det är när jag insåg att det var vad jag ville göra. Och naturligtvis är det en helt annan sak att vara som "Jo jag vill skriva med en etikett och verkligen göra det verkligt och släcka den." Sedan när hela denna händelse kom, var jag "It just makes sense." Och jag har fått att arbeta med de mest fantastiska människorna, så jag är väldigt lycklig.

Kanske lite knäppt översatt, men fixar till det imon.. Intervjun handlar om hennes nya singel med Robin thickne.

Klipp från sjätte avsnittet:



15: Inget nytt, har ingen tid för bloggen idag ändå. Har prov imon.. Så vi får hoppas att det kommer något nytt imorgon ;) Vi hörs
Kram kram

Ute med sin stylist Logan.



Leighton och sin stylist/vän Logan Horne var ute i närheten nära gossip girl studion (13 Oktober)
Gillar hennes outfit, sjukt snyggt. Halsduken, kappan, väskan och skorna. Jättesnyggt!! Vad tycker ni?


Promo för avsnitt sex.


Leighton chattar med sina fans på Z100 + en video där hon prata franska.


Nämnde tidigare att Leighton chattade med sina fans på Z100. Här är en video ovanför från igår när hon chattade med sina fans och pratar franska.. Har ju tidigare nämnt att hon kan prata flytande franska =) Coolt va?




Se femte avsnittet av gossip girl:


Tisdag är det idag och ni vet vad som gäller då, NÄMLIGEN gossip girl =) Shit vad tiden går snabbt, håller ni inte med? Alltså det går fööör snabbt! Anywas ladda ner gossip girl här. Och för er som vill se avsnittet online, klicka här.

Enjoy!

Lyssa på Leightons första singel! NU!


Leighon hade premiär för sin första singel, somebody to love för ungeför en timme sedan live på Ryan Seacrest.
Vill du lyssna på låten och intervjun? Gå in här. Skriv gärna sen vad ni tycker om låten, ska bli kul att höra vad ni har att säga!
 


Nyheter

● Leighton chattade online på z100, gå in här för att läsa chatten.

● För att lansera hennes musik kommer hon att göra live shows i new york och på tv.

● Hon kommer att filma en ny musikvideo under denna vecka, gissa vilken låt? Hennes första singel, sombody to love. Kul va?


Första singel går att lyssna på imorgon.

Leighton skrev på sin twitter: OMG OMG OMG Somebody to Love featuring Robing Thicke hits radio tomorrow!!!!!!!!!!
Så alltså kommer man kunna höra låten imorgon. Låter bra. Låten kommer säkert komma ut i youtube eller något. Ska försöka skaffa den så att vi också kan lyssna.

>> Jag skrev ''Leighton skrek på sin twitter'' o.s.v. Men de skulle självklart vara skrev. Hihi my bad :p

Dagens bild:


Hihi en rolig bild på Matthew, Penn, Leighton och Chace. Finns inget nytt så.. får hitta på lite saker.

11 Oktober: inget nytt

Klipp från femte avsnittet:


Louis Vuitton Jewellery Party.






Minns ni när Leighton var på Louis Vuitton Fashion Show? Efter showen befann hon sig på Louis Vuitton Jewellery party. 
Vad tycker ni om hennes klädval? Hiss eller Diss? 


Två nya bilder från gossip girl photoshoten:



Hittade två nya bilder från photoshoten till Gossip girl, en bild på Leighton och en på gänget ;) Fina bilder. Älskar Leightons röda läppar!


Louis Vuitton Spring 2010 Fashion Show.



Leighton åkte till Paris för att kunna befinna sig på Louis Vuitton Fashion Show, på Paris Fashion Week (7 Oktober)
Så himla söt hon var, älskar hennes outfit, smink och håret. Såå snyggt!! Eller vad säger ni?


Promo för femte avsnittet:


För er som inte har sett fjärde avsnittet, så tycker jag inte att ni ska kika på promon än.. Hehe. Men shit vad spännande.. Can't wait!

Se fjärde avsnittet av Gossip girl:


Nu kan man äntligen se fjärde avsnittet, Dan De Florette (finns tyvär inga hg bilder på avsnittet än) Ni som vill ladda ner avsnittet, klicka HÄR. Och för er som vill se online, klicka HÄR. Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om avsnittet. När du har tittat klart alltså ;)

Enjooooooooy!

On set - 5 Oktober



Nya bilder där Leighton sågs filma en scen till gossip girl tillsammans med Ed i Central Park (5 Oktober)
Jag gillar Blair outfit, jätte sött.


Leighton style


Köp halsbandet som Blair hade på sig i andra avsnittet!


Blair bar den här halsbandet i andra avsnittet, The freshmen. Är du intresserad? Köp den här för 300 dollar. Dock så är den dyr.. Men den är snygg och skulle sitta fint med någon snygg topp.

Out and about.




Finally nya bilder! Leighton sågs lämna gossip girl studion (15 September) Bilderna är från 15 September, alltså rätt gamla. Men de hade man inte sett till förens idag. Just wanna let you guys know :)

Sneak peak på avsnitt fyra:


En scen från tredje avsnittet av gossip girl.


Hahah! Älskar när Blair får sitt utbrott. Så roligt, speciellt denna avsnittet. De var så himla roliga. Det är så de ska vara enligt mig. Jag menar det är sjukt konstigt att se Chuck så romantisk osv. Men missförstå mig inte, jag vill att de ska vara tillsammans. Men det är spänningen mellan dom som gör det så spännande!! Haha ni tycker säkret att jag är knäpp eller något :P Hehe...

Kort eller långt hår?



Vad tycker du passar Leighton? Kort eller långt? Själv tycker jag att hon passar i båda, men om jag var tvungen att välja skulle det vara långt.

Kändisar med samma klänningar och skor som Leighton.






Ny låt: Set It On Fire ft Jackie Boyz


En nu låt som nyligen läktes ut, Leighton sjunger självklart. Låten heter ''set it on fire''. Hon sjunger med två killar som kallas för Jackie Boyz. Låten är faktis bra.. enligt mig.

Vad tycker ni?

"Somebody To Love" är första singeln!

''Somebody to love'' är en original duett med R & B crooner Robin Thicke (nämnt tidigare att hon hade gjort en låt med han). Som man nångång under denna månad kommer kunna lyssna på i radion. Sägs den 27 Oktober, men vet vet om det stämmer? Men hoppas..! Låter spännande, längtar till hennes album..

"A Very Special Christmas" för special olympics.


Leighton och andra kändisar som Miley Cyrus, Carrie Underwood, Colbie Caillat, Vanessa Hudgens, Sean Kingston, Kellie Pickler, Ashley Tisdale och Carrie Underwood. Alla de ska spela in en väldigt speciellt album. Och de ska visa deras talang till A Very Special Christmas: Volume 7 (som är själva albumet), som kommer att vara en fördel till special Olympics. De hjälper alltså till att samla in pengar till de som spelar i special Olympics. Enligt några källor så släpps albumet den 24 November. 

"Det här är en fantastisk jul Journalen skapades av och för en ny generation som vill göra världen till en bättre plats, säger Timothy Shriver ordförande och koncernchef i Special Olympics i ett uttalande.


Gossip girl promo för avsnitt fyra.


Här har vi promon för avsnitt fyra av gossip girl. Som ni ser är det första avsnittet där Tyra Banks och Hilary Duff är med i. Ska bli rätt spännande att se de med i Gossip girl.

On set - 30 September




Igår så filmade Leighton nya scener till gossip girl. Äntligen nya bilder.. Det har verkligen varit brist på bilder och skavller.. Får hoppas att det inte händer på ett tag.

RSS 2.0