Kolla live ifrån Mtv movie awards

 
MTV Shows
Nu kan du kolla live ifrån mtv movie awards, just nu så håller de på att fixa lite osv... Nån som ska kolla? Jag tror inte att jag kommer orka, men vi får se.. Btw det kommer inte sändas i Sverige idag, kanske om några dagar. Vet inte än. Säger till när jag får mer information..

Leighton ska presentera ett pris



Lite nya bilder på Leighton där hon filmar scener till hennes film ''the roommate'' (29 Maj).

Juste idag är det 31 Maj vilket innebär att idag kommer mtv movie awards hållas.. Leighton kommer vara där och presentera ett pris. Ska bli kul att se! Och även vad hon kommer ha på sig.


Leighton style



Nej nu ska man inte sitta inne, vi ses! Blir inga inlägg idag, kanske på kvällen!

Nu kan du köpa säsong två


Har du missat hela säsong två? Eller skulle du vilja ha den? Då kan du köpa den här och här (det finns två delar av dvd:n) I dvd:n finns det massa saker, bakom scenerna, bloopers plus mycket mer..

Leighton filmar nya scener




Leighton filmar nya scener till hennes nya film ''the rommate'' (27 Maj).

Leighton känner sig säker i Stilettos

Leighton har ett hemligt vapen när det gäller dejting - ett par sexiga stilettos. Leighton säger att stilettos klackar får henne att känna sig mer säker och gör hennes dejt så mycket bättre. Nu ger hon råd till alla kvinnor att bära dem när de vill imponera.

"En stor par klackar är en vinnare varje gång. Det verkligen bara ger dig den extra glans, du vet? Så du känner dig lite mer sexig och din kroppshållning blir bättre och allt, säger hon.

Leighton har nyligen förklarat hur hon är mogen för sin ålder. "Jag är mogen för min ålder, säger hon.

"Jag antar att jag växte upp snabbt. Men det har hjälpt mig. Jag har mitt huvud rakt på mina axlar på grund av detta. "



Klackarna är alltid smala! Snyggt? Vad säger ni? Skulle ni känna er snygg i sånna klackar?

Så kommer Blairs liv fortsätta


I säsong tre kommer följande hända med Blairs liv, Leighton bekräftade att Georginas plan kommer att lyckas och det är att hon kommer vara en del av hennes liv. Eftersom Blair kommer att leva - kippa! - I en NYU( New York University ) studentbostaden, med lite folk! Oroa er inte, Dorota fans, hon kommer fortfarande att vara på plats för hennes "Miss Blair''.

Det låter spännande! Visst?

Tre bilder ifrån Leightons musikvideo



Hittade tre bilder ifrån Leightons musikvideo ''good girls gone bad'' med Cobra Starship.. Ni som vill läsa om hennes musik och lyssna gå in i kategorin Leightons musik.

Emmy nominering??


Det sägs att Leighton, Chace Crawford och Ed Westwick är nominerde i emmy. I kategorin "Gossip Girl" - All in the lead races. Om det är sant så får vi verkligen hoppas att de vinner :).  Det finns även en hel del förrvirande saker i kampanjen, t.ex att material transporterades till Emmy väljare, främst om kategoriplacering säger källor.

Har Leighton skaffat en ny tatuering?




Bilder på Leighton där hon filmar scener till hennes nya film ''the roommate'' (15 Maj). Jag la märke till att hon har gjort en ny tatuering.. Det är en text, jag vet inte vad det står än. Ska försöka ta reda på det :).

Närmare titt på tatueringen:


XOXO

Leightons riktiga twitter


Nu har jag hittat Leightons riktiga twitter (@itsmeleighton), det var nämligen så att nån låtsades vara Leighton. Lågt av personen va? Klicka här för att komma till hennes twitter och gå in här för att se en bild som jag printa av någon, i bilden gör dom det klart att @itsmeleighton är den riktiga Leighton.

Leighton's musik

Här har ni lite andra låtar av Leighton..


Den här låten heter Bette Davis Eyes. Och Leighton sjunger såklart! Vad tycker ni om denna låt? Bra eller dålig?



Låten heter Birthday. Det är inte bara hon som sjunger utan även Awesome New Republic (Ett band).



Bad girl heter den här låten. Det är en av hennes låtar som kommer finnas på hennes nya album. Alltså detta är en låt ifrån hennes album..

Vad tycker ni om hennes musik?

Leighton's myspace video


Detta är videon som Leighton postade på hennes myspace där hon var i studion och jobbade med sin kommande album..

Vad tycker ni om min blogg?


Nu har jag bloggat i en vecka och en dag! Vad tycker ni? Är min blogg bra? Något som jag borde ändra? Något annat jag borde göra? Säg gärna till, era åsikter är viktiga..

Tycker att det är viktigt att jag frågar er läsare :). Jag bloggar ju för er..

Vackra Leighton


She's so beautiful! Detta är en bild ifrån säsong 2 epsiode 25.


Blir inga inlägg idag. Kanske senare på kvällen, men imon så lovar jag att visa er andra låtar av Leighton.. Jag hinner inte svara på kommentarer eller nåt. Men kommentera gärna andra inlägg så länge.

Och btw så finns det ändå inget nytt!

On and off set

ONSCREEN: Blair Waldorf

People: Som takvåning lägenhet bor hon i detta Upper East Sider, som har de finaste sakerna i livet, även chic bitar som en pläd pea coat, bruna strumpbyxor och en prim böja halsband.

OFFSCREEN: Leighton Meester

People: Mer av ett centrum diva än en uptown prinsessa, Leighton, 21, är inte rädd för att skimra i en slinky svart och silver klänning när hon träffar staden.

Vem gillar ni bäst? Leighton eller Blair style?

XOXO

Köp Looken:


Gillar du denna outfit?

Kavajen finns att köpa här för $263.00 dollar.

Ett par liknande shorts finns att köpa här för $118.00 dollar.

Två ringar finns att köpa här och här.

Nu kan du ha den looken som Leighton har haft..




Nya Gossip girl bok-omslag


Checka in de nya bok-omslagen för Gossip girl böckerna. Tycker att de är så himla snygga..

Nån som har lust att läsa böckerna? Då kan du gå in här för att köpa. Böckerna kostar runt 69-110 kr.


This is beauty:




Ett par favorit bilder på Leighton, alltså hon är så vacker!!

Leighton på omslaget Girlfriend


Leighton är med på omslaget Girlfriend (nån random tidning)! Denna månad Maj.. Härlig omslag med somriga färger. Love it.

Basstalk


Hahahhaha kolla. Fan vad jag älskar Blair.


Leighton style


Leighton officiella MySpace sida


Nu har leighton gjort en officiel MySpace för hennes musik. Klicka här för att komma till hennes Myspace. Det finns en video där hon tackar sin fans och pratar om hennes musik. Söt hon är som gör en video till sina fans :). Det finns bilder, videos + mycker mer.

Chuck and Blair moment


Älskar den här scenen, detta är en av mina favorit scener. Haha jag älskar när hon säger ''give me a reason and i'm CHUCK BASS doesn't count''. Haha ni som inte förstår så kan jag förklara vad hon menar. Hahahah det är nämligen så att alltid när han ska förklara sig eller något, så säger han: ''i'm Chuck Bass''.

Poster för säsong tre?


Det sägs att denna bild är för säsong tre, alltså en av deras posters för säsong tre. Coolt. I like it. Leighton ser fabulos ut. Awesome. Vad tycker ni?

You know you love me,
Xoxo

Leighton påväg till CW network event



              
Leighton var påväg till CW Network presentation event (21 Maj).

Följ min blogg med bloglovin


Följ min blogg med bloglovin


Ni som gör det, skriv typ en kommentar '' jag följer din blogg med bloglovin nu''. Gissa varför? För att jag ska också ska följa eran blogg via bloglovin.. Sounds pretty fair to me! Vad säger ni?

Leighton style


Gossip's Girl snack om Chuck och Blairs framtid ... Med Georgina?



Som ni kanske vet så måste vi vänta tills Agusti/September för nästa säsong, men tur för oss, vi behöver inte vänta på nästa säsong.

På gröna matten vid CW uppriktig i morse kunde Leighton Meeste inte vänta med att dela sina tankar om framtiden för Chuck och Blair, och Blake Lively vägs på Georgina återkomst.'

Få alla våra exklusiva Gossip skvaller efter hoppet ...

När senast såg vi dem, duschade Chuck med Blair med sin favorit behandlar och, ännu viktigare, till slut säger de tre små ord. Men tyvärr kan Bluck verkligen fungerar i den verkliga världen?

"Chuck och Blair håller varandra med händerna, Chuck och Blair gå på bio är inte att det han säger skulle vara orealistiskt?" Leighton berättar "Jag känner mig som ett stormigt förhållande är en-brewin", men det är vad drama är. "

Skådespelerskan själv, som nyligen gick blond för en film men lovade att gå tillbaka till brunett ASAP, säger hon inte är säker på vad hon hoppas kommer att komma för paret.

"Jag vill att vi ska se dem tillsammans (Chuck och Blair), men på samma gång, anledningen till att de är så bra är därför de inte kan vara tillsammans, säger Leighton.

Tyvärr så är båda Blake och Leighton är överens om att Georgina avkastning kunde kasta en lång skugga över Chuck och Blairs framtid.

"Chuck och Blair är äntligen tillsammans, men ännu Georgina är tillbaka för att skrewa upp sitt liv med att stora vendetta" berättar Blake.

Trots rysare, även om Michelle Trachtenberg kommer att vara tillbaka på showen är fortfarande i fråga. Den tidigare Buffy skådespelare är stjärnmärka i barmhärtighet, en ammande drama som NBC nyligen plockat upp.

En annan stor utmaning framför oss för vår favorit Upper East siders får högre utbildning.

"Några andra människor går på college, Jag vet inte om de ska stanna."  Berättar Leighton.

På tal om college, Penn Badgley säger att Dan Humphrey's halv bror, Scott (Chris Riggi) kan vara upp till något bra med sin smyga runt New York: "Han måste smyga sig ... han är en Humphrey."

Så har Dan slutat tro att Jenny är för ung för Nate? "Troligen inte, säger Penn. "Men jag personligen tror att Dan ska slappna av. Dan är för spänd. "

Sist men inte minst, utöver mer Georgina och Rufus-Lily leka i säsong tre, det är ett obestridligt awesome karaktär vi kan lova kommer att få massor tid: Grevinnan Dorota (Zuzanna Szadkowski).

"Jag tror att Georgina kommer att vara runt mycket mer nästa säsong, säger Leighton.

Jag översatte en artikel där stjärnorna berättar lite om nästa säsong.

XOXO


Leighton pratar om Chuck och Blair

MTV Shows

Leighton blev interjuvad den dagen hon var på den här eventet. Hon pratar om hur säsongen slutatde mellan Chuck och Blair.

Lika som bär?


Vad tycker ni? Är de två lika som bär? På vilket sätt? Jag tycker att de liknar varandra på något sätt. Haha and btw det är Rachel Bilson, för er som inte visste.

Någon som gillar Rachel? Då är den här bloggen perfekt för dig!

Svar till er

Har fått lite frågor av några, så jag tänker ge svar till er :). Jag tänker inte svara i inläggen där ni har frågat utan jag tar alla frågor tillsammans.

1. Hur många läsare har du??

Svar:  Jag har runt 20-24 läsare..
Såhär kan det ungefär se ut:



2. Hur länge har hon dejtat Sebastian?

Svar: Leighton har dejtat han i ett år snart, de började dejta förra året. Jag tror det var runt Maj eller April, om jag minns rätt .

Leighton och Sebastian.

3. Har hon inte andra låtar?

Svar: Jo det har hon, har hört ett par låtar från henne. Ska samla ihop låtarna och sedan lägga in de i ett inlägg! Låter det bra?

Det var nog alla frågor. Har du frågor? Önskningar? Då kan du gärna skriva till mig här i bloggen eller så kan du mejla mig..

Kontakt: [email protected]

Blont eller brunt?

´
Vilken hårfärg tycker du passar Leighton? Blont eller brunt?


Gossip girl presentation






Lite mer bilder ifrån den här eventet där Gossip girl gänget gör en presentation..

Leighton style


Leighton på CW Network event






Leighton deltog (var) på CW Network event (21 Maj). Hela Gossip girl gänget befann sig där. Kul! Leighton ser strålande ut med sitt platta blonda hår. Och jag älskar hennes skor! FABULOS.

Förresten vill ni att jag visar bilder på resten av gänget?

Bakom scenerna med Leighton


En till behind the Scenes video med Leighton, där hon spelar in videon med Cobra Starship. Har tidigare skrivit lite om hennes musik, gå in HÄR för att läsa och lyssna på hela låten med Cobra Starship.

Leighton på Lakers match



Leighton var på Lakers match den 17 Maj. Har tyvär bara två bilder just nu, lägger in mer bilder så fort jag får tag på de.

Det blir en till säsong!


För er som har missat så blir det en till säsong i Gossip girl. Den är tillbaka 31 Agusti.. Inte så mycker kvar. Hehe! Vad säger ni? Kommer ni fortsätta att kolla på Gossip girl?

XOXO

Köp: Anlo Cammie Cut-off Shorts & Pencey One Shoulder Tee


Vad tycker ni om de här shortsen som sågs på Leighton härom veckan? Tycker ni att de är snygga? Fina? Då kan ni köpa den HÄR för $155.00 dolllar. Och för er som tycker att tröjan är snygg, den kan ni köpa HÄR för $165.00 dollar.

Chuck and Blair moment


Åh älskar den här scenen!!!!!! Så himla sött. Chuck ler faktis HAHA!!

Leighton är med på omslaget veckorevyn


Leighton är med på omslaget i veckorevyn. Min syster kom hem med tidningen förra veckan. Hon fick tidningen gratis i stan, de delade ut den eller nåt. Vet inte om de fortfarande gör det men man kan alltid kolla ;). Men visst var hon söt?


Visste ni att...



1. Leighton har en äldre bror, Douglas Meester.

2. Hennes efternamn "Meester" är nederländska för "master" eller "lärare".

3. Hon har arbetat med kända fotografen Sofia Coppola.

4. Hon är naturligt blond men färgade håret brunt för rollen som "Blair Waldorf" för Gossip Girl.

5. Hon var namngiven av People Magazines 100 vackraste 2008.

6. Rankad #48 på Maxim magazine Hot 100 av 2008 listan.

7.  Leighton har en yngre bror som heter Lex.

8. Hon gick i High School i Beverly Hills, Kalifornien.

9. Skådespelaren Sebastian Stan är hennes pojkvän, och han spelar Carter i Gossip girl. Honom har man sett ett par gånger.

10. Hon ska släppa ut ett album.


Jag vet att vissa kanske vet några av de här sakerna t.ex att hon ska släppa ut ett album, men skriver det ändå för er som inte vet :).


Chuck VS Nate


Vem tycker ni är bäst för Blair? Vem av de passar mest med Blair? Chuck Bass(Haha älskar att skriva hela hans namn) eller Nate?

Hittar på lite sådana grejer eftersom det finns inget nytt om Leighton än..

Chuck and Blair moment


Episode: 2.22

En blogg om Gossip girl


Gillar du alla i Gossip girl? Då kan du gå in i den HÄR bloggen, det är en blogg om alla i Gossip girl. Bara ett litet tips :), en bra blogg är det.

Gossip girl, the goodbye



Nu har stunden vi alla väntat på är äntligen här. Nu kan man ladda ner eller se den senaste avsnittet av Gossip girl. Detta är inte bara en avsnitt utan det är sista avsnittet av säsong två. Lite tråkigt, men nya avsnitt kommer ut på Agusti/September. Det är bara att vänta kära människor. Haha! Annars kan man ju alltid se om delarna ;)? Ni som vill ladda ner Gossip girl, ni kan göra det HÄR. Och för er som vill se den i nätet kan göra det HÄR.
Enjoy!

XOXO

Leighton style


Snygg outfit? Snygg väska? Då kan du köpa en Chloe väska som har setts på Leighton. Väskan finns att köpa HÄR för 1,395 dollar. JÄTTE dyrt. Skorna är också jättefina, det är ett par Jimmy Cho skor. Jag hittade en sida där man kunde köpa de men de var slutsålda. Vilket inte förvånar mig.

Gissa? Vem kysser Blair?



Gissa. Vem kysser Blair? Om ni gissar rätt då får ni reda på vem hon kommer bli tillsammans med i Gossip girl.

>> Rätt svar: Chuck Bass.



XOXO

Leighton kommer att presentera ett pris

Japp that's rigth. Hon kommer att presentera ett pris i Mtv movie awards. Vilket betyder att hon kommmer befinna sig där. Mtv movie awards kommer att hållas 31 Maj. Kul va?


Ser fram emot att se vad hon kommer ha på sig.

Leighton kommer släppa ut ett album

Leighton är mest känd för sin roll i Gossip girl och nu har hon något nytt pågång. Hon ska nämligen släppa ut ett album som kommer ut i sommaren. Leighton har alltid gillat att sjunga, säger hon. Hon sjöng även i en film som hon var med i, filmen heter ''Drive Thru''. Ganska coolt va? Vi är så vana att de henne i filmer/serier, så det kommer bli kul att höra. Iallfall så har hon gjort en låt med Cobra Starship, som heter “Good Girls Go bad” den är gymt bra tycker jag. Hon ska också göra en video till låten.

En liten sneak peak:




Och här har ni hela låten:



Lite bilder ifrån videon:




Nå vad tycks people?

Promo för the Goodbye


Här har ni promon för den sista delen av säsong två, som kommer ut imorgon i Usa. Sedan på Tisdag så kan man se den i datan och ladda ner. Då kommer jag självklart ge er sidan där ni kan ladda ner delen plus att jag kommer även ge ut en sida där ni kan se den online för er som inte vill ladda ner.

Leighton style


Leighton filmar nya scener till sin nya film The Roommate

 
 

Bilder på Leighton där hon filmar några scener till sin nya film ''The Roommate" (14 Maj). En helt annan karaktär än Blair Waldorf. Hehe. Btw, vad tycker ni om hennes blonda hår? Leighton var blond innan. Hon färgade sitt hår brunt för rollen Blair i Gossip girl.




Lite mer bilder på Leighton där hon filmar scener till hennes nya film The roommate(11 Maj).

Leighton kommer att vara med i omslaget Cosmopolitan



Leighton kommer att vara omslags tjej för tidinigen Cosmopolitan i Juni. Vad tycker ni om hennes omslag? Själv tycker jag att hon ser fantastisk ut. Lovely. 


Välkommen till min nya blogg!

Hej. Välkommen till min blogg om söta Leighton meester. Alla känner säkert till henne ifrån Gossip girl. Jag är ett stort fan av henne. Hon är en stor inspiriation för mig slår vad om att de finns andra fans där ute också. Så bestämmde mig för att skapa en fanblogg om henne. Jag hoppas att ni följer min blogg, och kommentarer är kul att läsa. Lämna gärna kommentarer.



XoXO

RSS 2.0