Bilder från sjätte avsnittet, enough about eve





Bilder från femte avsnittet, Rufus getting married




Se tredje avsnittet av Gossip girl


Nu kan man äntligen se tredje avsnittet av gossip girl. Ni son vill ladda ner, gör det här. Och för er som vill se online, gör det här

Enjoy!!

Leighton tar risker när det gäller mode.


Leighton väljer hennes outfit beroende på hennes humör. Leighton säger att hon inte är för rädd att ta risker när det gäller mode.
"När det gäller mode är jag edgy och risk tagare men tänker även på det som känns rätt för mig'' Lite av båda säger hon."Det är ungefär vad som känns bra i stunden och mycket av det som känns bra i stunden bara handlar om att satsa på det." Leighton har ju avslöjat att hon känner sig självsäker när hon bär ett par sexiga högklackade skor. "Ett par klackar är en vinnare varje gång. Den ger dig alltid den dära extra glansen, du vet? Så du känner dig lite mer sexig och din hållning blir bättre och allt, säger hon. 

Hittade något trots allt, även om det inte är WOW. Värsta nyheten eller något. Men något är det va? ;)


Inget nytt.. än!

Buuhu. Inget nytt än. Något speciellt som ni vill att jag skriver om?

Leightons första singeln med Robin Thicke?!


På röda matten vid Emmy awards, som hölls förra Söndagen så avslöjade Leighton att den första singeln från hennes mycket efterlängtade album kommer att bli ett samarbete med R & B crooner Robin Thicke. Låtens titel har ännu inte släppts men det låter som det kommer att bli en bra sång. Upphetsad???

Skulle egentligen postat det här för några dagar sedan, men har varit för trög och väldigt upptagen. Sorry.. Heehe.. Btw ni ska inte tror att jag har tröttnat på bloggen eller något, utan har bara varit upptagen med studierna, som jag måste ta i första hand.. Men det har också varit brist på nyheter som ni kanske har märkt..


Promo: The lost boy


Bilder från tredje avsnittet av gossip girl, the lost boy.






Mer bilder från tredje avsnittet som heter the lost boy. Gå in i kategorin gossip girl om du vill se andra bilder från avsnitt tre, som jag har lagt ut tidigare.

Sorry för den sämsta upptateringen, men ni som har läst tidigare några inlägg nedan vet varför. Och förhoppningsvis förstår ni också ;).


Bilder från andra avsnittet av gossip girl, the freshmen.









Här har vi några bilder från andra avsnittet. Jag har visat ett par bilder från andra avsnittet men de här är nya, just so you know ;).
Någon som har sett andra avsnittet än? Inte jag iallafall, ska nog se den på Fredag, har inte tid! Men ni som har sett den vad tycker ni? Var den bra?

Se andra avsnittet av Gossip girl!


Nu kan man äntligen se andra avsnittet av gossip girl. Avsnittet heter The freshmen. Ni som vill ladda ner, kan göra det här. Och för er som vill se online, klicka här!

Btw kan hända att jag upptaterar sent de här kommande dagarna. Och ja, anledningen är att jag har mycket plugg och sånt skit. Hehe. No prov, matte och allt som är bajs. Haha skojar. Men ni förstår.. ;) 

Video: Intervju + Blake och Leighton presenterar ett pris på Emmy Awards.


Video där Leighton blir intervjuvad plus om man kollar lite längre fram då får man se när Leighton och Blake presenterar ett pris på Emmy Awards.

HBO’s Post Emmy Award Reception



Efter Emmy Awards så var Leighton på HBO’s Post Emmy Award Reception. Just nu så hittar jag inte flera bilder, utan bara de här ovanför. Vi får hoppas att det kommer mera bilder för, vi vill ju se hennes outfit! Right ;)

61st Primetime Emmy Awards Governors Ball





Leighton befann sig på the Governors Ball för 61st Primetime Emmy Awards, som hölls på Los Angeles .

Leighton påväg till Emmy awards + en video.




Bilder på Leighton där hon var påväg till själva galan och en video där hon blir intervjuad på röda mattan!

Leighton och Blake presenterar ett pris!



Leighton och Blake presenterade ett pris som sagt, och ovanför så ser ni ett par bilder på dom.

Backstage bilder.



Backstage bilder på Leighton och Blake. Finns inte så mycket att säga mer än så! Men jag undrar, vad tycker ni om Blakes outfit? Själv så tycker jag så mycket om den, det är bara något som inte funkar. Kan det vara håret? Hm...

61st Primetime Emmy Awards.





Som ni vet så hölls galan Emmy Awards, igår den 20 September. Leighton befann sig där och presenterade ett pris med Blake. Jag gillar Leightons outfit, väldigt snyggt. Och jag bara älskar hennes smink och hår. Love it! Vad tycker ni om hennes oufit?

Leighton style


Sneak peaks på avsnitt två:


Japp rubriken säger för det mesta allt! Hihi.

Leighton ute i New York!



Bilder på Leighton där hon var ute i New York den 17 September. Ingen aning om vart hon var påväg eller något sånt. Men jag tror nog att hon var påväg till modeshowen som hon var på häromdan. Btw ledsen för den dåliga upptaderingen, hade inte tid för datan alls idag förräns nu.

Bild från filmen the rommate


Intervju med Justjared



JJ: Din stylist Logan Hornes son var med på tastemaster Scott Schuman's fashion blogg The Sartorialist.
LM: Yeah, visade han mig! Han är jättesöt!
JJ: Du har fått gå några modevisningar här veckan. När du ser en titt du gillar, har ni satt in en ansökan?
LM: Tja, den andra natten, frågade någon mig hur jag klädde mig och jag var, typ, "Min stylist klär mig" men jag skulle säga att det är, liksom, 80-90% honom och resten är mig eftersom jag är mycket öppet sinne och vi är alltid på samma sida - bara mycket öppet sinne och det är roligt.
JJ: Du gick till en modeshow med Rachel McAdams - hur var det?
LM: Altuzarra! Ja, jag träffade henne där och hon var trevlig - [fotografer] är alltid, som "Kan vi ta en bild tillsammans?" Men jag kan inte ens beskriva det. Hon är så vacker själv! Jättetrevlig också.
JJ: Hur var din Fashion's Night Out på Bergdorf Goodman?
LM: Ja, jag arbetar hela dagen och Alexandre Birman, skon designer, jag har burit hans skor mycket - [Logan och jag] upptäckte dem och de är riktigt, riktigt bra! Jag har faktiskt använt dem på showen en hel del också. Han är brasilian och han är så rolig att han och hela hans grupp är brasilianare är så varmt och så trevligt och mycket Sassy. Och min styvmor och halvsytser är brasilianska - Min pappa är gift med en brasiliansk kvinna.
JJ: Kan duo prata portugisiska?
LM: De talar portugisiska - Jag kan typ två ord för att min brors barn - han har tre barn och de är starkt uppmuntras att tala spanska, så om jag ska veta vilket språk som helst, det kommer att bli spanska, inte portugisiska ... och portugisiska är svårt.
JJ: Hur var det fram med Jack Black vid 2009 års MTV VMAs?
LM: Lots of fun! Han är verkligen rolig. De sa till mig att han skulle vara klädd som sin karaktär, men ... (skrattar)
JJ: Var är du med ditt nya album?
LM: Det är svårt att säga eftersom jag fortfarande jobbar på det så mycket. Jag kunde sluta nu eftersom jag tror att jag har tillräckligt med material men jag har kommit till en punkt där jag saktar ner. Jag är fortfarande i studion hela tiden arbeta och skriva och pyssla, men det är riktigt kul.
JJ: Har du en albumtitel än?
LM: Ja, jag tror jag kom på det men jag kan inte säga ännu. (skrattar). Snart!
JJ: Om du skulle sammanfatta det viktigaste i ditt album i ett ord, vad skulle ordet vara?
LM: Jag tror att musiken i sig är väldigt roligt för det mesta. Jag har några ballady, emotionella sånger. Men lyrically, det är lite mer foglig - musiken är mycket roligt. Jag antar att det är dansmusik - det är electro-driven men det är fortfarande mjuk.
JJ: kommer din låt Body Control att vara på albumet?
LM: Jag är inte säker nu eftersom  någon uppenbarligen läckte det. Det suger, men vad kan man göra? Men jag var verkligen glad för att alla älskar det och jag har en Twitter och alla var alltid, som "vi älskar den låten!" Så det var skönt att höra. Det suger att jag inte hade någon kontroll över detta. Jag hade inte kroppen kontroll över detta.
JJ: Nästa låt du läcker bör läcka till JustJared.com.
LM: Om jag någonsin läckt musiken! Jag vet inte vem som gjorde det. Jag tror att någon hackat den producent som gjort spåret. Det händer hela tiden, som verkligen suger, men vad ska du göra?

Proenza Schouler spring 2010 fashion show



Leighton var även på Proenza Schouler Spring 2010 Fashion Show igår. Hehe sa ju att hon hade en busy day :P. Skojar bara. Haha. Back to the inlägg jag gillar hennes outfit, väldigt grym och snygg. Passar perfekt med hennes röda läppar. Love it!

Victoria Secret fashion suite.




Leighton var även på Victoria Secret Fashion Suite, igår alltså (16 Septebmer) Japp Leighton hade en riktig busy dag igår.

På Bryant park.



Leighton sågs vara igår på en park som heter Bryant park.

Leighton på Phillip Lim Spring 2010 Fashion Show

¨

Leighton befann sig igår på Phillip Lim Spring 2010 Fashion Show. Söt var hon som vanligt. Dock så var hennes outfit inte det snyggaste, men det är fint och ser jättemysigt ut :)

Ny photoshoot bild


Hittade en ny bild från en av de nya photoshooten de har gjort för säsong tre. I den här bilden är alla med!  Snygg bild. Gå in i kategorin Photoshoots/Magazines, för att se bilderna på Leighton och Blake!

Blairs klänningar från första avsnittet:


Blair bar den här klänningen i första avsnittet. Det är en Walter mint chiffon ruffle cutout back dress. Finns att köpa här. Klänningen är riktigt fin, älskar modellen och färgen. Skulle sitta fint med en Chanel väska!


Det är en Burberry Belted Brocade Dress. Den finns att köpa här.
En typisk ''Blair outfit'' som sitter bra på henne. Men inget som jag skulle kunna tänka mig att använda!


Klänning: Alice + Olivia Terry Halter Dress with Belt. Klänningen är tyvär slutsåld. Jag ääääääälskar den här klänning, den är så fin och somrig. Love it!

XOXO

On set - 15 September



Nya bilder på Leighton där hon sågs vara ''on set'', hon var påväg till inspelningen (15 September)

Video: Leighton påväg till Vma i en Jaguar


Promo för andra avsnittet!!


Här har vi promon för avsnitt två, the freshman. Det kommer bli en väldigt bra säsong, med massa drama.. Hehe me like. Ni som har sett första avsnittet, vad tycker ni? Själv har jag inte sett den än, ska göra det alldeles snart ..

Ska Leighton presentera på Emmy Awards?


Lite nya skvaller om att Leighton ska presenrentera ett pris på Emmy Awardas med Blake, som kommer hållas denna Söndag. Låter bra =) Har ni märkt att Leighton presenterar priser ganska ofta nu.. typ nästan varje gala. Men det är inget fel, utan bara bra. Btw Leighton nominerad i en kategori, gå in här för att rösta!! Har nämnt det tidigare, men för er som inte vet, glöm inte att rösta!!!


Nu kan du se första avsnittet av Gossip girl


Nu kan man äntligen se Gossip girls första avsnitt av säsong tre, som vi har väntat länge på. Avsnittet heter Reversals of Fortune. Du som vill ladda ner avsnittet, gör det här. Och för dig som inte vill ladda ner, kan kolla online här.

Enjooooooooyy!!

Ute med sin vän





Leighton sågs igår ta en promenad genom Meatpacking District med en av hennes vänner.
Söt outfit hon har ;).

Leighton lämnar sitt hotell



Bilder på Leighton där hon lämnar sitt hotell med pojkvännen Sebastian. Visst är Sebastiann jättesnygg? Och han är ganska lik Ed.. faktis... Haha. Eller är det bra jag som tycker det?

Vma bilder: Leighton i en Jaguar!



Bilder på Leighton där hon anländer i en Jaguar =)- Från igår såklart!!

Leighton och Jack Black på scenen






Bilder på Leighton och Jack black på scenen och presenterar ett pris.. Haha han är alltid så rolig ;). Btw vad tycker ni om Leightons outfit?

Mer bilder från vma kommer sen!!!

Leighton på Vma 2009





Här har vi de, bilderna på Leighton där hon var på Vma (igår) den 13 September. Leighton vann inte, tyvär! Men kanske nästa år va?
Var någon uppe och såg galan? Det var jag iallfall, älskar awards ;) Situationen med Taylor Swift är ju enorm, står om det typ överallt. Tycker att de var så fel att göra så av Kayne. Visst är Beyonce bättre än Taylor Swift då.. Men han har väl ingen rätt att gå mitt i hennes tal och säga så? Eller ja, han har ingen rätt att göra så alls! Det är jättsynd om henne, usch!
Ni som inte fattar ett piss, kolla här:

Livet innan Gossip girl..

Det var någon som ville att jag skulle skriva om hur livet för Leighton var innan Gossip girl. Jaa vad kan man säga? Hon var en vanlig kändis, som skådespelade osv.. Men dock så var hon inte så känd som nu. Jag menar nu så är det liksom Leighton meester, ''ja hon från gossip girl''. Det är typ bara det som är skillnaden mellan förr. Och att nu så är hon mer aktiv, om man nu säger så.. Hon är med i flera filmer och får massa andra roller. Än förr. Så hon var en ''kändis'' innan, men nu är hon mer känd!




Leighton var med i en serie som heter North Shore, år 2004. Leighton gästade många tv serier, hon hade inte stora roller i serierna förran nu i Gossip girl. Som gjorde hennes stor.

Kände ni till Leighton innan Gossip girl?

Hoppas du fick svar på din fråga :)

Leighton på Altuzarra spring 2010 fashion show



Äntligen bilder på Leighton där hon är på sin första Fashion Week (12 September). Hon var på Altuzarra’s spring 2010 fashion show, där hon posade med Rachel McAdams. Hennes outfit var faktis snygg, även om det inte är något som jag skulle tänka mig att ha på mig. Och dessutom så passade skorna hennes klänningen :). Vad tycker ni?


Video: Leighton på the late show


Nu har jag hittat videon på Leighton där hon är på The Latw show. Har tyvär inte hittat bättre kvalitet än den här, ska föröka hitta det. Men den här duger ändå, de går att se och höra ;)


En intervju med Leighton


En video där Leighton blir intervjuvad av Jessica (som spelar Vanessa i GG).


Gossip girl photoshoot




Tre nya bilder på Blake och Leighton. Bilderna är självklart för gossip girl. Snygga bilder. Ni tänker säkert att alla bilderna ser likadana ut. Men det gör de inte =). Inte om du kollar noga ;).

Bergdorf Goodman Fashion’s Night Out




Leighton befann sig igår kväll på Bergdorf Goodman Fashion’s Night Out, som är en del av New York Fashion Week. Jag har inte hittat andra bilder ifrån eventet, än. Tyvär. Men lägger självklart ut bilder när jag har hittat mer.

13 Agusti: Hittade mer bilder ;)


Bilder från tredje avsnittet av gossip girl, the lost boy





Nya bilder ifrån tredje avsnittet av gossiop girl, avsnittet heter The lost boy. Gossip girl börjar närma sig.. Tre dagar kvar!!!


Leightons skor: Hiss eller diss?



Btw fick lite svar på vad ni vill att jag ska blogga om, låter kul ;). Ska blogga om de sakerna idag, alltså senare får det bli då eller imorgon. Hoppas det är ok!?

10 September: Har inte tid att blogga. Har mycket att göra! Och desssutom så finns det ändå inget nytt, förutom att blogga om de sakerna ni ville att jag ska göra. Det tar jag imon eller på helgen. Sorry.

Leighton på film premiär, the day before




Leighton var på premiären av filmen ''the day before'', igår (alltså 8 September). Hennes oufit var väl bra, håret också. Btw är det bara jag som tycker att håret är mörkare, vem vet? Hon kanske har färgat lite mörkare =).


Leighton lämnar the late show




Leighton lämnade showen med en annan outfit eftersom hon skulle samma dag på premiär av en film. Som heter ''the day befooe''. Visar bilder i ett inlägg alldeles snart!


Leighton påväg till The late show




Nya bilder på Leighton där hon anländer till The late show (8 September) Så hon var alltså där igår och blev intervjuvad. Men intervjun kommer att visas på Fredag, på tv osv.


Vad vill ni att jag ska blogga om?

Det finns inget nytt och jag har inget att skriva om. Ingenting bokstavligt!! Så jag undrar bara om det är något speciellt som ni vill att jag lägger ut om Leighton eller något? Helt enkelt så får ni chansen nu att välja vad jag ska blogga om, någon önskemål?


Vill bara påminna om att...


Leighton på Phillip Lim Spring 2009 Fashion Show, från förra året.

● New York Fashion Week
kommer att hållas från September 10-17, och jag hoppas att Leighton kommer befinna sig i några shows som hon gjorde förra året.

● Leighton kommer vara gäst på The Late Show med David Letterman den 11 September.

● Och äntligen kommer Leighton att befinna sig på MTV VMA den 13 September, hon kommer att presentera ett pris. Plus att hon är nominerad med Cobra Starship i två kategorier.

Så var beredda på massa med bilder osv..


Leighton style


Sidor ur tidningen Elle Korea






Hittade massa med sidor från tidniningen Elle Korea, som Ed och Leighton är på omslaget av tidningen denna månad! Gå in i kategorin Photoshoots/Magazines, för att se omslget + mer bilder osv..


Emmy nominering + en ny film roll pågång!


Leighton och Ed är nominerade i kategorin Breakthrough performance i Emmy awards, det är när Chuck bekänner sin kärlek till Blair i säsong 2 finalen, klicka här för att rösta! Du kan rösta varje dag! Se till att göra det =)

Och det verkar också som Leighton har en ny film roll pågång, nämligen The Distance heter filmen. Leighton har setts vara ''on set'' av filmen, enligt källor. Iallafall så tror jag inte att hon har en så stor roll i filmen, men hon är ändå med i den..

xoxo


On set - 3 Septmber





Så säger Ed om Leighton:


"Leighton är ganska kul," säger Ed. "Hon har ett sinne för humor när den är som du och hon har ett litet gig pågång, och det är väldigt personligt. Hon är väldigt klok för sin ålder. Folk talar om visdom är en sak som kommer till en person när de är mycket äldre, men Leighton är klok för en ung dam - någon som du kan prata med och be om råd. "

Love Triangle?


Det är en charm för Leighton Meester, som har sällskap av såväl hennes pojkvän Sebastian Stan och skärmens kärleksintresse Ed Westwick medan de filmar Gossip Girl. Sebastian, 26, vårdar varje ögonblick han (Ed) spenderar med Leighton.
"Hon är nog den mest intressanta, sofistikerade, begåvad och extremt rolig person jag känner, säger han. "Jag tycker att hon är riktigt rolig'' säger han

Men att se Ed, 22, hångla med sin flamma kan bli lite galet på inspelningen av Gossip Girl. "Det roligaste som har hänt är antagligen att det får utbytas mellan mig och Ed Westwick," säger Sebastian. "De är arbete. Jag tror att alla har samma mentalitet när det gäller detta.. Den goda delen är att jag får gå hem med henne efteråt. "

Leighton lämnar gossip girl inspelningen



Nya bilder på Leighton där hon lämnar Gossip girl studion, (2 September) med en jättesnygg outfit! Visst var hennes outfit grymt cool och snygg? Btw vill bara meddela er att min desgin är så inte klar än. Jag har bara inte orkat fixa den, hihih. Men jag ska ta och göra det snart... tror jag.. typ.. ;)


Ask Enquired Photoshoot





Här har vi de!!! Bilderna till Ask Enquired som Leighton och Ed gjorde för ett par månader sedan.. Bilderna som sagt visade sig i en tidning, gå in här för att se bilderna som var med på tidningen (det är samma bilder)
Vad tycker ni om bilderna?


Ed och Leighton tränar på sina repliker



Nya on set bilder på Leighton och Ed (3 September) Leighton och Ed gick runt och promenerade medans de höll manuset i handen och tränade på sina repliker. Jag gillar Leightons outfit, jättesnyggt!!


Leighton fortsätter att filma



Nya bilder på Leighton där hon var on set av gossip girl (2 September)


Om Blairs stil med Eric Daman


Sneak peak på gossip girl:


Bilder från andra avsnittet av gossip girl, the freshmen





Hittade nya bilder från den andra avsnitten av gossip girl. Avsnittet heter The Freshmen. Alltså jag dö-längtar bokstavligt till de nya avsnitten. Det kommer bli mycket spännande, kärlek och mycket mycket drama. Allt jag älskar.. Haha!


On set



Nya bilder på Leighton där hon var on set av Gossip girl (1 September). Hon var söt som vanlig, och hennes kläder såg också bra ut..

Leighton kommer att vara gäst på the Late show med David Letterman


Ser ut som Leighton tillbringat helgen i LA, så några nya bilder dykt upp på henne i flygplatsen LAX (30 Agusti). Btw så kommer Leighton att vara gäst på The Late Show med David Letterman den 11 september! Alltid kul med nya intervjus..
 
Vet ni vad jag tycker?... Jag.. tycker att ni borde kommentera mer.. Hihi

RSS 2.0